Verhuisd!

13 september 2009 - Sydney, Australië

Vandaag begon de dag met nog een allerlaatste keer dit jaar sleuren met de veel te zware (22,9kg!) koffer. Vanaf de hostel tot het appartement is een half uurtje stappen dus ik dacht : “what the hell, i need the exercise, ik ga wel te voet met de koffer!” Bleek een werk van lange (kortademige) adem :-) Nee, zo erg was het nog niet, maar het is hier wel al warm (25°) en een koffer + handbagage voortduwen terwijl je een macbook en boeken in een rugzak draagt is nogal vermoeiend :-)

Een half uurtje later was alles uitgeladen, mijn bed opgemaakt en er een paar noodzakelijkheden aangehangen (foto van Nick, zo slaapt hij toch een beetje bij mij, mijn super t-shirt van NY-guiding van Marjo en Flo en het Silence-Lotto klakske voor als ik Cadel Evans tegenkom!) Dan samen gegeten met Andy en Mel, nog wat chit-chat, genoten van de lichtjes van de stad en menig Grey’s Anatomy’tje later in een goed bed in slaap gevallen.

1. Karolien:
    14 september 2009
    Hey Doreen, leuk dat we alles een beetje kunnen volgen wat je allemaal aan het doen bent. Zoveel interessanter dan wat ik nu aan het doen ben.. (vooral rusten want de baby wou er nu al aankomen..)
    Doe je best op school ;) en tot hoors xx
  2. Flo:
    14 september 2009
    Wanneer post je wat foto's van het appartement?
    I'm curious :)
    En een fotootje van jezelf mag er gerust ook bij... Show yourself!

Aan welke Grey's zit je momenteel? Is het al spannend?
  3. Sofie:
    14 september 2009
    Tof dat je zo snel een leuke verblijfplaats hebt gevonden. Dat maakt het nu toch even "echter" dan in een hostel.
    Ik kijk er enorm naar uit om je verhalen mee te volgen. Ook wel wat jaloers, want zou zo een vlucht boeken om je te komen opzoeken...
    Hou ons op de hoogte van je leuke avonturen. Be safe en amuseer je!
  4. gloBtrotter!:
    15 september 2009
    ik zou ook zo een vlucht boeken om u te komen opzoeken... ware het niet dat ik er al één heb :D joepieeeeeee nog 3 maand en 2 dagen! ik wil ook foto's!
  5. taloen veronique:
    Hello Doreen,

Goed dat je een logement gevonden hebt.Nick zal je zoektocht zeker herkennen van de tijd dat hij in St-Catherines iets zocht.Het is daar nu lente,is het warm?Hier gaat alles goed,Lucca wordt wat rustiger en trekt minder met die nieuwe leiband die tot 8m uitrolt.Ze voelt zich vrijer en indien nodig kan het ook zeer kort.Izzy O.K.
    Groeten,de MoeMoe
  6. Doreen:
    16 september 2009
    Blij te horen dat de Moby Dick van Gent het goed stelt! Heb een paar dagen terug een mooi filmpje met haar in de hoofdrol (en jouw stem op de achtergrond) gezien :-)

Het weer is hier niet fabuleus.. grijs, bewolkt, koud, winderig, .. maar zaterdag zou het beter moeten worden, wat goed is want dan ga ik koala's knuffelen! :-)

groetjes!
  7. gloBtrotter!:
    16 september 2009
    winderig? toch alleen als mel er nie is? ;)