Toiletpaper - the sequel
20 oktober 2009 - Sydney, Australië
Eveneens niets te vertellen.. Al heb ik weer wc-papierklachten van die dwaze flatmates! De lelijkaard had dan uiteindelijk van ergens een wc-rol meegenomen, maar die is nu ook al op. Ik heb nog altijd genoeg tissues, dus ik weiger alweer iets huishoudelijks te kopen. En het feit dat da kind hier ook van MIJN brood neemt ‘s morgens, maakt de situatie er niet beter op! Conclusie, al mijn spullen bevinden zich nu in de nabijheid van mijn bed zodat ze er met hun fikjes afblijven! En bovendien zijn ze er ook weer aan begonnen om hun afgrijselijk muziek superluid te zetten... I really start to hate them!
Aja, nog een scary verhaal van vandaag! ik zat in mijn bed aan die paper te schrijven en ik kijk dan recht op de kast met de spiegels en zo kijk ik ook naar buiten. En ineens zie ik een touw naar beneden gegooid worden.. Ik ga kijken op het balkon en ik zie twee dikke touwen naar beneden glijden. Ik ga weer verderschrijven en ineens zie ik zo ne vent aan da touw naar beneden komen!!! Echt, ik schrok mij een ongeluk!! Ik weet niet wat hij aant doen was, hij leek zo te krabben of te verven ofzo een verdieping lager.. heel bizar!
Vandaag ook naar een boekenwinkel geweest en ontdekt dat ze hier matroesjka's kennen! Ik vroeg iets aan zo'n winkelbediende en die zegt zo "so many americans today" en ik "yeah, no, i'm from belgium" .. en ik zei dan dat ik het een compliment vond, da'k de states wel leuk vond en hij dan "ahja, tis daar ni slecht, maar hier hebben we tenminste ni allemaal een wapen, en tis hier veiliger" en ik zeg zo "en is er hier ook women trafficking"? (was een discussie in een klas, volgens die teacher worden er hier geen vrouwen verhandeld.. belachelijk, das overal!) en die kerel zo: "jowel, er is hier een boek van ..." en terwijl hij zoekt, vertel ik tegen Nycolle, een meisje uit mijn klas, da wij die vrouwen uit russia halen en zo en ik zeg: "allez, ik weet da ook alleen maar van een tv show" en die kerel draait zich om en zegt "ahja, matroesjka's, we've got that on dvd here" ... ik stond versteld!!!
Charlotte:3 november 2009't is daar blijkbaar zo leuk dat er niet meer verder gewerkt hoeft te worden aan de blog..