McLeod's Daughters

12 januari 2010 - Adelaide, Australië

Na een dagje aan het strand gisteren (en totaal onverwacht aangevallen geweest te zijn door sandflies (geniepige klootzakskes wiens beten dagen nadien nog omhoog brubbelen op mijn gebronzeerd velleke)), heb ik vandaag in de regen doorgebracht. Gelukkig in een prachtige omgeving, nl. McLeod’s Country. Wat een fenomenale omgeving! Als de lucht blauw zou geweest zijn, zou het nog veel mooier geweest zijn, maar het is echt zoals in de serie! Ook naar alle landmarks geweest. Het was ook heel interessant om te ontdekken dat alles daar gefilmd werd, niets werd in een studio opgenomen. Dat wil dus zeggen dat de acteurs zelfs in de hitte omsingeld door vliegen moesten presteren. Bovendien moesten ze ook alle kneepjes van het vak leren om zo geloofwaardig mogelijk over te komen. Respect dus!

Grappig detail van vandaag: mijn tourgids was een australische die getrouwd is met een hollander en dus een beetje kent van de hollandse cultuur en blijkbaar ook de belgische want ze bleek een grote fan van 1 van onze zangeressen.. En zo komt het dat ik op weg naar McLeod's country meezong met De Oude Man En De Zee :-) Hilarisch! Dana Winner bekend in Australia. :-)

Morgen richting Outback!!

1. Nicole Timmermans:
    20 juli 2010
    Hoi hoi, komisch hoor ... je hebt de tour zeker met Dianne gemaakt. Ik als groot MCD fan heb diezelfde tour in november 2009 gemaakt. Dezelfde foto's, maar dan met een zonnetje. ha ha. Ik vond geweldig om echt op Drover's Run te staan en alle locaties van de serie te zien. Groetjes, Nicole